Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Кейт Мидълтън срещу Мери Датска

Днес отново имаме кралска битка. Преди няколко дни Кейт Мидълтън посети болница „Кралица Елизабет“ в град Кингс Лин, Норфолк, за да поздрави медиците, борещи се на първа линия с корона вируса със 72-та годишнина от създаването на NHS (Националната здравна служба на Обединеното кралство). За посещението си херцогинята на Кеймбридж избра копринена синя рокля с принт от една от любимите й марки - Beulah London (Кейт не за първи път разчита на тази своя визия). Роклята е все още налична онлайн за £ 525. Към нея херцогинята бе добавила обеци от млечен кварц със златен обков на Patrick Mavros, които също могат да се купят онлайн и обувки Malory от син велур на Rupert Sanderson.

View post on Instagram
 


В края на 2019 г. престолонаследната принцеса на Дания Мери се появи със същата рокля пред публика по време на посещение в Индонезия. Тя бе избрала да завърши образа си с обувки в телесен цвят и златни обеци. Тук е мястото да отбележим, че Принцеса Мери е доста обрана откъм стила си и много внимателна с избора на облекло. Предпочита едноцветните комбинации, а в гардероба й най-често виждаме класически линии.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Приживе легендарният Карл Лагерфелд нарече Кейт и Мери „сестри“ заради поразително сходния им външен вид и еднакви вкусови качества.


Днес, обаче, трябва да изберем коя от двете кралски особи се е справила със стилизирането на роклята по-добре.