Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Клаудия Шифър срещу Киара Ферани

Една лека и лееща се рокля на Zuhair Murad, обагрена в нюансите на летния залез, бе избрана едновременно от Клаудия Шифър и Киара Ферани за дрескод на важни събития през последните месеци.

Първа в цветовете на дъгата се появи Клаудия. Супермоделът привлече всички погледи и овациите на присъстващите по време на премиерата на Rocketman във Великобритания през май.

Тази “захарасона” плисирана рокля изглежда приказно на фона на синия килим и подхожда по невероятен начин на колоритната тема на филма - личната история на несравнимия певец, композитор и шоумен Реджиналд Кенет Дуайт, когото светът познава като Елтън Джон.

Едва ли Клаудия би могла да избере по-подходящ тоалет точно за тази премиера.

View post on Instagram
 

Дългата рокля в преливащи се нюанси бе изборът и на Киара Ферани за церемонията по раздаване на наградите на Glamour Spain, където тя бе отличена като най-влиятелната жена в модния свят. Дигиталният предприемач и инфлуенсър бе абсолютният герой на вечерта в тази приказна рокля с преливащи се цветове и плисета, в нюанси на розово и синьо, сладко деколте, любопитна игра на наборите в талията и впечатляващ шлейф. Киара показа класическа и ярка визия, светещ грим и летен блясък.

View post on Instagram
 

И така, имаме две красавици, позиращи зрелищно пред фотографите. Победителката трябва да е само една. Гласуваме!