Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Кралица Летисия срещу Мелания Тръмп

В първия ни моден сблъсък за годината изправяме на ринга две изключително стилни и красиви дами - кралица Летисия и Мелания Тръмп, които обаче не за първи път показват афинитета си към едни и същи облекла и дизайнери. Този път обект на спора е красивата рокля със златист флорален принт на Dries Van Noten.
Първа с творението на белгийския дизайнер се появи кралица Летисия. Именно на наградите за журналистика Francisco Cerecedo, организирани от Асоциацията на европейските журналисти, г-жа Летисия изненада всички, като добави в гардероба си рокля на белгийската марка Dries Van Noten – бранд, любим и на други европейски кралски особи. Кралицата изключително елегантно представи роклята без ръкави и с голям флорален принт в злато на черен фон, като успешно я бе комбинирала със сандали с черни и златни каишки на Маноло Бланик и клъч Magrit със съвпадащ златен капак.

View post on Instagram
 

Съпругата на Доналд Тръмп избра същата рокля, за да присъства на коледния прием, който се състоя на 13 декември миналата година. Може би с идеята да придаде по-коледно усещане от Летисия, първата дама я бе съчетала с обувки в злато.

View post on Instagram
 

Ще видим ли нови стилистични съвпадения между Мелания Тръмп и кралица Летисия? Това ще покаже само времето. А днес е време за гласуване!
Кой е вашият фаворит?