Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Ли Бинбин срещу Дженифър Лопес

Тази седмица изправяме на нашия виртуален моден ринг две талантливи и много красиви дами - Ли Бинбин и Дженифър Лопес, избрали една и съща рокля за свои официални изяви.
Първа с роклята на Georges Hobeika се появи Ли Бинбин. Китайската актриса избра нежното творение на ливанския дизайнер в цвят шампанско за премиерата на суперпродукцията „Мега звяр“ в LA в Калифорния през август миналата година. 45-годишната Ли добави към визията си допълнително блясък под формата на диамантен часовник, пръстен и обеци. Косата й бе стилизирана в небрежен кок, а устата й грееше в класическо червено.

Бинбин позира заедно със своите колеги Руби Роуз, Джесика Макнаме и Джейсън Стейтъм на синия килим.

View post on Instagram
 

Няколко месеца по-късно Дженифър Лопес, която беше номинирана за най-добра актриса за ролята й във филма Hustlers, пристигна на синия килим на Critics 'Choice Awards в Санта Моника в същата ослепителна рокля, която прилягаше на тялото й като ръкавица. Линията на деколтето и талията, обсипани с искрящи кристали, се отразяваха по невероятен начин в обеците на Jlo и нейния годежен пръстен. Тя бе заложила на сребърен клъч Jimmy Choo, за да завърши визията си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Чий образ ви харесва повече?