Днес на модния ни ринг е особено интересно – в битка за вашия вот се изправят кралица и херцогиня, облечени в една и съща рокля, дело на дизайнерката Стела Макартни.
Кралицата на попа се появи в розовата фантазия от коприна още през 2008 в Кан - на 13-тата поредна Amfar гала, провеждаща се в рамките на филмовия фестивал. Тогава Мадона се включи в традиционния търг, набиращ средства в полза на борбата със СПИН, продавайки нейно частно представление за двама и допринесе за събирането на рекордната сума от 10 милиона долара.
"Материалното момиче" бе допълнило тоалета си с единствена по рода си чанта от алигатор на Chanel, проектирана лично от Карл Лагерфелд, Bloody Mary боти до глезена в бежов цвят на Christian Louboutin и златни гривни.

*Мадона с роклята на Stella McCartney

Години по-късно херцогинята на Кеймбридж облече отново тази великолепна рокля от коприна на Стела Макартни. Кейт Мидълтън заложи именно на нежно розово за кръщенето на първородния син на херцозите на Съсекс Хари и Меган – Арчи. Съпругата на принц Уилям ни даде урок по стил миналата събота – тя бе комбинирала роклята с обувки на висок ток в цвят фуксия и прекрасна диадема, дело на Juliette Botterill. Гримът ѝ изглеждаше безупречен и сияещ - естествена основа и земни тонове допълниха по прекрасен начин нейните черти.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

По-паметливите ѝ почитатели веднага си спомниха, че са виждали този тоалет и друг път – по време на коледния обяд на кралицата през 2018-а и на специалната вечеря по случай 90-ия рожден ден на принц Филип.

Едно е безспорно - и на двете дами роклята стои чудесно. И все пак – на кого ще дадете вашия глас днес?