Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: Меган Маркъл срещу Виктория Бекъм

На модния ринг днес излизат две наши любимки - Меган Маркъл и Виктория Бекъм, а обектът на спора е една бяла рокля с емблематичен принт.

Меган Маркъл първа се появи в елегантния тоалет на Victoria Becham на цена $ 1850, който бе част от пролетната колекция на марката, по време на празненствата в Уестминстърското абатство в чест на Commonwealth Day. Бременната тогава херцогиня бе допълнила дрехата на любимата си британска дизайнерка с леко палто и шикозна шапка в съответстващ цвят, като за акцент бе добавила клъч и обувки в маслиновозелен нюанс. Меган завърши ансамбъла си с обеци на Dean Davidson ($ 145) и безценна гривна от колекцията на принцеса Даяна - една изключително стилна визия, напомняща образите на Джаки Кенеди.

View post on Instagram
 


Преди броени дни Виктория Бекъм избра да облече същата рокля за сватбата на защитника на "Реал Мадрид" Серхио Рамос. Дейвид и Виктория Бекъм се присъединиха сред другите звездни гости, между които Зинедин Зидан, бразилските легенди Роналдо и Роберто Карлош, както и Лука Модрич, на церемонията край Севиля за сватбата на испанеца с телевизионната водеща Пилар Рубио.

Иконите на стила – Мисис и Мистър Бекъм, пристигнаха облечени, за да впечатлят - Дейвид в син костюм, а Виктория в добре познатата ни вече рокля, която бе стилизирала със стилен съвпадащ шал и чифт обувки в циклама- 90 pumps ($590) от нейната колекция за сезон есен-зима 2019, както и очила на Power Frame ($345).

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

И така, кой ще спечели днес - Херцогинята на Съсекс или Пош Спайс? Изборът е ваш! Гласуваме!