Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Мелания Тръмп срещу Анна Уинтуър

За последен път като първа дама на САЩ Мелания Тръмп се появи в изцяло черен тоалет. Тя избра официална рокля от Dolce & Gabbana малко под коляното, черно сако от Chanel и обувки от Christian Louboutin.

Тя допълни визията си с емблематичната чанта Hermes Birkin от крокодилска кожа на стойност над 70 000 долара. В интернет образът на Мелания беше наречен стилен, но твърде мрачен. И самата тя беше мрачна.

View post on Instagram
 

Усмивката й се появи едва когато тя и съпругът й пристигнаха в авиобаза Андрюс, където Доналд Тръмп направи доста дълга реч, в която спомена и жена си.

"Първата ни дама беше много грациозна и красива жена и беше популярна сред хората", каза той.

След заключителната реч, Доналд и Мелания Тръмп се сбогуваха с всички, събрали се да ги изпратят и отлетяха за Флорида, където сега се очаква да живеят.

По пътя Мелания смени елегантния си и строг тоалет с рокля в жизнерадостен принт от Gucci, която комбинира с обувки с остър връх от Roger Vivier.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Преди почти година видяхме и вездесъщата Анна Уинтуър със същото творение на Алесандро Микеле. В роклята на Gucci тя проследи шоуто на Alberta Feretti за сезон есен-зима 2020/2021, което се проведе миналия февруари в Милано. Легендарният главен редактор на Vogue бе добавила към визията си големи черни очила и огърлица в цвят на старо злато.

View post on Instagram
 

Коя от двете винаги стилни дами представи роклята на Gucci по-добре?