Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Приянка Чопра срещу Бела Торн

Днес на нашия импровизиран моден ринг излизат две млади и изключително красиви актриси, които не се поколебаха да изберат да се разходят по червените килими на най-авторитетните филмови фестивали в Европа с откровената рокля на Philosophy di Lorenzo Serafini.

Първа в метализираната полупрозрачна рокля с ефектна и дълбока цепка по крака видяхме Приянка Чопра. Тя избра ефектния тоалет за традиционното парти на Vanity Fair, което се провежда ежегодно в рамките на филмовия фестивал в Кан.

Красивата актриса бе допълнила външния си вид с черни обувки на висок ток и черна мини чанта, а за разкош бе добавила изящни диамантени обеци на Chopard. Косата ѝ бе вързана на конска опашка, а гримът - в кафяво и смокиново.

View post on Instagram
 


Съвсем наскоро видяхме Бела Торн в същия секси тоалет. 21-годишната актриса се разходи по червения килим на 76-ия конкурс за кино във Венеция, който стартира на 28 август, именно в атрактивната рокля и в компанията на приятеля си Бенджамин Масколо. Двойката присъства на премиерата на филма “Жокер” в историческия театър “Sala Grande”. Бела определено привлече вниманието, благодарение на своя разкриващ ансамбъл. Тя бе допълнила визията си със закачлив сребърен чокър, черни сандали с ефектни каишки, пръстени и гривна. Нейният опушен грим, розови устни и небрежен кок завършиха отлично външния ѝ вид.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Време за гласуване!