Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Шейлийн Удли срещу Селин Дион

Пролетта е времето да носим цветни и интересни тоалети! А вдъхновение можем да почерпим от днешните ни героини - Шейлийн Удли и Селин Дион, които избраха впечатляващото палто от колекцията Moncler by Richard Quinn за свои публични изяви.

Селин Дион е известна със своя екстравагантен стил и последният й образ отново потвърждава това. 51-годишната поп звезда се появи преди броени дни по улиците на Ню Йорк, облечена в графичните флорали в бяло, черно и бебешко синьо. Освен палтото с декорации, тя добави и съвпадащи чорапогащи, като по този начин почти изцяло повтори визията от подиума. Ансамбълът бе показан на шоуто Moncler Genius есен/зима 2020 в Милано миналия месец.

За да акцентира на привличащия вниманието тоалет, Дион добави бели и черни аксесоари. Тя избра слънчеви очила Emerald на Féroce (110 долара на сайта на марката), както и релефна кожена чанта от Marge Sherwood, която се предлага с позлатена дръжка от 24 карата и има квадратна форма; тя се продава за $ 465 на Modaoperandi.com. Що се отнася до обувките, певицата заложи на чифт бели елегантни обувки на ток от Gianvito Rossi.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Шейлийн облече само горната част от предложението на Moncler by Richard Quinn и допълни външния си вид с бели боти на платформа.

View post on Instagram
 

На коя от двете впечатляващото облекло отива повече?

View post on Instagram