Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: Скарлет Йохансон срещу Камила Лудингтън

Днес на модния ни ринг излизат две актриси - Скарлет Йохансон и Камила Лудингтън, които харесаха един и същ ефектен тоалет за свои публични прояви.
Първа в гащеризона на David Koma видяхме Скарлет Йохансон. Тя се появи в черно-белия тоалет на фестивала Comic-Con в Сан Диего през юли, когато бе анонсиран филмът с нейно участие - „Черната вдовица“. Актрисата привлече внимание с този елегантен, но едновременно с това секси гащеризон от колекция Resort 2020 на David Koma, който бе комбинирала с обувки на Gianvito Rossi.

View post on Instagram
 


Трябва да признаем, че белият корсет с кръглото си деколте и прозрачна част в средата наистина се откроява, но и прибраната назад коса допълнително придаде на Скарлет шикозен вид.
Британската актриса Камила Лудингтън повтори образа на на Йохансон по време на партито на Walt Disney, последвало церемонията по раздаване на наградите "Златен глобус" 2020 преди дни в Бевърли Хилс, Калифорния. И тук видяхме прибрана назад коса. Единствената разлика във визиите бяха обувките. Камила заложи на елегантни сандали с тънки каишки.

View post on Instagram
 


Регламентът в тази рубрика е ясен и трябва да изберем само един фаворит. На коя от двете дами гащеризонът стои по-добре?