Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Тина Кунаки срещу Надя Кунаки

Днес ни предстои един много интересен моден сблъсък: на импровизирания ни моден ринг излизат майка и дъщеря, облечени в една и съща рокля. Изглежда тоалетът, дело на Jean Paul Gaultier е истинско семейно наследство, защото Тина Кунаки и нейната майка запечатват визиите си за поколенията в момент, когато очакват своите рожби и с разлика във времето от поне няколко десетилетия.
Поводът за това мило повтроение на образа е Денят на майката, който във Франция се отбелязва на 7 юни. Много известни личности от тази страна вчера споделиха със своите абонати в Instagram докосващи кадри от семейните архиви, придружаващи ги с топли поздравления по адрес на техните майки. 23-годишната Тина Кунаки не остана настрана.

Моделът публикува снимка на майка си Надя, когато е бременна с брат й Закари. Самата Тина също е на архивния кадър - облечена в синя рокля и хванала за ръката майка си.
Поздравления за невероятната ми майка, която винаги ми е била пример. Обичам те с цялото си сърце,
- написа Тина.

View post on Instagram
 


Изглежда роклята е ценна за семейството, защото е повторена и върху портрета, който любимата на Венсан Касел показа на своите абонати.