Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: Тони Колет срещу Иванка Тръмп

Днес в светлината на прожекторите на модния ринг излизат актрисата Тони Колет и американската бизнесдама и старши съветник в Белия дом Иванка Тръмп, избрали нежно розовата рокля с впечатляващи ръкави на Alex Perry за свои официални прояви.
46-годишната актриса се появи на синия килим в Санта Моника, Калифорния, на церемонията по раздаване на наградите Film Independent Spirit Awards 2019 през февруари тази година в нежния и изключително елегантен тоалет. Към него бе добавила бижута Rona Pfeiffer и чанта Yves Saint Laurent. Изключително добър избор на облекло за повода, имайки предвид, че тя бе сред номинирананите в категория “Най-добра главна женска роля” за филма Hereditary.

View post on Instagram
 

Същата рокля бе част и от гардероба на Иванка Тръмп по време на самостоятелната ѝ визита в Африка през април тази година. 37-годишната дъщеря на Доналд Тръмп избра нежния тоалет на стойност 1,511 щатски долара за официалната вечеря, която президентът на Кот д'Ивоар Аласейн Уатара и съпругата му Доминик дадоха в нейна чест. Иванка бе допълнила визията си с чифт бели обувки с кристални елементи и семпли обеци, които се виждаха заради елегантно прибраната назад коса.

View post on Instagram
 


Две блондинки и розова рокля.... За кого ще гласувате днес?

View post on Instagram