Автор
Woman.bg

Модните грешки, които съсипват летния ви шик!

Лятото е онова любимо време от годината, когато без много усилия можете да постигнете перфектен външен вид.

Ще се съгласите, че зимните месеци и дебелите палта, които вървят с тях, далеч не ви превръщат в така привлекателна гледка за очите, както рокличките и поличките, с които се откроява стайлингът ни през топлите дни от годината.

Но това далеч не значи, че през лятото няма как да сбъркате с модните решения. Има няколко грешки, които могат да развалят всеки облик. Кои са те, може да видите в следващите редове:

Прекалено прозрачни дрехи

Лятото сме привлечени от ефирни материи, в повечето случаи решени в бяло. В това няма нищо лошо, но не забравяйте, че на слънчевите лъчи подобни дрехи е доста вероятно да прозират.

Затова, ако възнамерявате да се появите в офиса с бяла мини рокля, по-добре първо проверете на светлината от прозореца дали бельото ви не прозира.

Ако то е видимо, запазете дрехата за плажа, а не за бизнес среща.

Късо, късо, ама чак пък толкова

Да, нищо не отива на летните горещини, така както къси панталонки или рокличка с мини дължина. Но все пак, ако се намирате в града, а не в някой морски курорт, ви съветваме да се замислите за дължината на избраната от вас дреха, за да изглеждате стилно и да не бъдете обект на възмутени погледи.

Бельо на показ!

Летните визии често се характеризират с малко плат и много кожа на показ. За съжаление обаче редица дами допълват облика си и с бельо на показ. Няма нищо секси в дреха с гол гръб, разкриващ задната част на сутиен, или в презрамки, които се показват.

Затова съобразете бельото си с дрехите, така че то да не е на показ и най-добре подберете сутиен без презрамки, защото силиконовите също не са вариант, изглеждащ естетически добре.



Повече внимание към обувките, дами!

Неправилно подбраните аксесоари могат да загрозят цялостното излъчване на визията.

Затова колкото и да е красива спортно-елегатната рокличка, с която мислите да отидете на работа, видът ви няма да е добър, ако обувките, които сте избрали, са маратонки с вълнен детайл, които видимо са подходящи за студените месеци от годината, но не и за лятото.

Имайте предвид, че лошият педикюр също може да развали цялостния ви облик.



Забравете за тесните дрехи...

Прилепналите по тялото тоалети не са подходящи за топлите месеци от годината. Те пречат на топлообмена и правилната циркулация на кръвта, което означава, че с тях ще ви е още по-топло.