Автор
Woman.bg

Модният бранд Curiel пристига за седмицата на модата в София

28.03 - Вечерта на световните марки и дизайнери е подготвила невероятно шоу за гостите на Седмицата на модата

Ortensia Curiel създава знаменитата италианска модна къща, за да подчертае елегантността и непреходната красота на дамите в края на XIX век в Триесте, Италия. Тя се посвещава на задачата да облече италианката в най-доброто, което да подчертае безпогрешното ѝ вътрешно усещане за стил. През 1945 година Gigliola Curiel - племенницата на Ortensia, пренася модата на Curiel и в модната столица Милано.

В наши дни, брандът е символ на висока класа, изградена през годините от дамите на семейство Куриел - Ortensia, Gigliola и Raffaella. Една матриархална марка, която представя дамските тоалети с фиността на прет-а-порте модата, в невероятна симбиоза с величието на висшата мода.

В момента начело на модния бранд е Gigliola Castellini Curiel, която продължава историята на 4 поколения велики жени преди нея и поддържа духа на марката, превръщайки го в луксозен избор на стилната модерна жена на XXI век.

Последната колекция пролет/лято 2019 Ready-to-Wear, както и няколко великолепни модела от Haute Couture колекцията на Curiel ще бъдат представени на Sofia Fashion Week SS 2019.
От екзотично и далечно Мексико в столицата пристига и Atelier Paola Yactayo. Брандът е с дълга история във Висшата мода и елегантните тоалети за дамите.

SENA Design ще донесат своято пъстро настроение, с което ще завладеят сетивата ви. Колекция пролет-лято на бранда представя модели уникати, които завладяват с дъх на лято, парти и красота.
Nina Naustdal и нейните Haute Couture модели за смелата жена отново ще се качат на сцената на Sofia Fashion Week. Изключително богати модели, ръчна изработка и внимание към женския силует - поредната бляскава колекция ви очаква на 28.03 във Вечерта на световните марки и дизайнери.

Ексклузивно и за първи път у нас, гостите на модния форум ще имат уникалния шанс да разгледат моделите след ревюто в Sofia Fashion Week Pop-up Store. Шоурумът ще предостави възможност на дамите и да купят моделите. В компанията на самите дизайнери, маркови напитки и приятна обстановка, всички ще могат да обновят гардероба си за новия сезон с най-добрите марки и брандове у нас и в света!