Моника Белучи отново изгря на корица

25 април 2021 | 14:26
1350
1
Колаж: Woman.bg/Instagram
1

56-годишната Моника Белучи стана звезда на корицата на новия брой на списание Madame Figaro. В своя Instagram актрисата сподели най-любимите си кадри от фотосесията. На една от снимките, дело на Сабине Вилард, Моника позира в бяла мрежеста рокля на Dior, седнала във фотьойл.
А втория кадър, направен на открито, няма как да не ви зареди с лятно настроение. Моника позира в осветена от слънцето градина с приказна флорална рокля на Lanvin.

 

И останалите кадри от фотосесията, които вече изтекоха в мрежата, едва ли ще оставят феновете на актрисата безразлични.
Моника, която сега е заета със снимките на нов филм в Италия, намери време и за интервю и разказа малко за новия проект.

Това е първият ми филм за деца и се забавлявам много на снимачната площадка”, - призна Белучи.
Тук е моментът да припомним, че тя играе „доброжелателна вещица, която спасява деца“ (именно така самата Моника описа героинята си) в новия филм „Вещицата идва през нощта 2“.
 

Актрисата сподели, че е благодарна на съдбата заради дългата си и успешна филмова кариера.

Когато започнах на 25 едва ли съм си представяла и мечтала, че ще бъда на снимачната площадка и на 50”, - отбеляза тя.

Графикът на звездата е много натоварен - дори през 2020 г., когато много снимки спряха заради пандемията, Моника бе много търсена. Тя играе култовата шведска актриса Анита Екберг (позната от филма "La Dolce Vita") във филма "Момиче във фонтана" на Антонжиулио Паници. Сред настоящите й проекти са поредицата L'Amour flou, проект на Canal +, както и филмът Les Fantasmes на братята Дейвид и Стефан Фонкинос, където Карол Буке става неин партньор на снимачната площадка.

Веднага след като театрите отворят врати отново, Белучи ще възобнови участието си в пиесата „Калас“, режисирана от Том Улф, където сама чете личните писма на гръцката оперна дива на сцената.

Актрисата каза още, че двете й дъщери, 16-годишната Дева и 11-годишната Леони, са нейният абсолютен приоритет в живота.

"Майчинството ми позволи да преоткрия себе си и женствеността си. Но внимавайте, то не е еднакво за всички жени. Имам много приятели, които нямат деца и в никаквъв случай не са по-малко женствени, - каза Моника."

 

Коментари

1
  26 април 2021 | 20:54 отговор
 

не става вече,сори

 
 
30 април 2021 | 15:50

такава жена няма да намериш никога и надали си имал някога. Перфектна си е. Това че не е някаква 20г 40кг пикла не значи, че не става

Добави Коментар

Най-четени