Автор
Пепа Попова - Пепита

Моника Белучи по-секси от всякога

55-годишната Моника Белучи се появи на корицата на френското списание Madame Figaro. Актрисата позира в черно полупрозрачно боди на Dolce & Gabbana, върхо което бе наметнала сако на Azzedine Alaia. Звездата публикува снимката в своя Instagram и благодари на всички, които имат принос за стайлинга и визията й.

Пожелавам на всички да сте в безопасност и се надявам всички по света да сме здрави в близко бъдеще,

- така тя се обърна към феновете си.

View post on Instagram
 



На 24 април звездата даде интервю по Zoom и разказа как върви самоизолацията й. За да се предпази от епидемията от коронавирус, Моника седи в карантина с двете си дъщери: 15-годишна Дева и деветгодишната Леони. Актрисата реши да остане във Франция, така че момичетата да са по-близо до баща си Венсан Касел, който живее там със съпругата си Тина Кунаки и дъщеря им Амазони.

"Уроците в училище на момичетата се провеждат по видео връзка, като аз изкъсо следя процеса. Много е важно те да продължат да учат. През останалото време, което наистина не е толкова много, чета сценарии и изучавам текстове от книгата "Мария Калас. Писма и мемоари", тъй като смятам да се включа в тази продукция в Италия. Като цяло, спазваме правилата с отговорност и не излизаме от къщата. ... Парадоксално е, но аз винаги съм била домошар. Да стоя вкъщи за мен не е било проблем. Това ме връща към детството ми в провинцията, където са живели моите родители, лели, братовчеди и баба. Семейството, образованието, домът са много важни неща за мен. Очевидно, това е в контраст с моя професионален живот – време, в което живея само в хотели и в самолета", разказа Моника.

View post on Instagram
 

Звездата отбеляза, че е много тъжна и притеснена за родината си - Италия, най-засегнатата страна в Европа от коронавируса.

"Семейството ми е добре, но всички те са там - в Умбрия и в района на Комо. А моите приятели са в Рим.
Изключително много ми харесва да гледам как дъщерите ми растат и ми се иска да бъда с тях винаги, докато излетят. Дъщерите ми са отговорите на всички мои въпроси. Именно когато се родиха, разбрах причината за съществуването си на Земята ... Всеки има свой собствен път и съдба - за мен това е майчинството".

View post on Instagram
 


Независимо от трудната ситуация, пред която е изправен целият свят, актрисата предпочита да запази оптимизма си и надеждата за светло бъдеще:

"Всички неизбежно живеем в страх, защото дните са много бурни и в същото време съм напълно уверена в медицината, убедена съм, че ще намерим лек, а след това и ваксина. Вече сме в режим на готовност. В режим на полет. Както каза неаполитанският писател и актьор Едуардо де Филипо: „Нощта трябва да отмине“. Тази нощ вероятно ще бъде дълга, но със сигурност ще доведе до нещо ново и хубаво", с надежда Моника завърши интервюто.

View post on Instagram