Монументалното животинско изкуство завладя и Chanel

25 януари 2023 | 15:00
1695
1
Getty Images/Instagram
1

Седмицата на висшата мода продължава, а ние продължаваме да се наслаждаваме на полета на фантазията на любимите ни дизайнери като Виржини Виар, която представи новите си творения за Chanel. Французойката също не пропусна животинския елемент за новия сезон, но работи с него много по-деликатно от Даниел Роузбери, колегата ѝ от Schiaparelli, който буквално разбуни духовете с шоуто си.

Един от символите на колекцията на Chanel бе изображението на камила, което може би предизвика объркване в началото. Истинските фенове на творчеството на Коко Шанел обаче, особено тези, които са имали възможността да разгледат апартамента ѝ на улица Камбон, веднага си спомниха, че на масата ѝ има фигурка на камила. Там можете да видите и скулптури на лъвове и елени, които послужиха като ориентир при подготовката на сценографията на този мащабен спектакъл.

Огромните фигури, създадени от Xavier Veillan, изглеждаха изненадващо впечатляващо по време на модното шоу. Самата колекция се оказа закачлива и жизнена, лишена от арогантност и строгост. Виржини Виар работи много с мини дължини и трапецовидни силуети и предложи да комбинираме емблематичните сака от туид с дръзки къси панталони и плисирани поли.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chanelofficial

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chanelofficial

Влиянието на света на фауната можеше да се види в детайлите - бродерии и апликации с изображения на животни неочаквано украсиха както сака в стил 60-те, така и деликатни рокли. Дори образът на булката този сезон в Chanel е изпълнен с младежки плам и оптимизъм, което е истинско удоволствие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEAR PARIS (@_dear.paris_)

Коментари

1
  04 февруари 2023 | 22:28 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар