Moschino ни връща в детството

13 септември 2021 | 06:02
1919
1
Getty Images/Instagram
1

Нюйоркската седмица на модата е в разгара си и преди броени часове Джеръми Скот представи новата си колекция пролет-лято за Moschino. Любимите модели и музи на дизайнера по традиция се разходиха по котешката пътека: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Стела Максуел и Уини Харлоу. Аарон Филип, първият транссексуален модел с церебрална парализа, дебютира също на модния подиум. Сред гостите на шоуто бяха Меган Фокс, Карън Елсън и Томи Дорфман, които за пореден път се наслсадиха на безграничната фантазия на дизайнера.
Известно е, че Джеръми Скот обича да експериментира с елементи на поп културата в своите колекции и намира вдъхновение в най-неочакваните неща. Въображението не разочарова дизайнера и този път - Скот ни върна всички в детството.

 Тоалетите на моделите изглеждаха като магически увеличени артикули от щанда за детския играчки. Вместо абстрактни принтове, Скот използва сладки изображения на животни и анимационни герои, а като аксесоари предлага типичните неща от детската стая като дрънкалки и бутилки (с пододбен аксесоар по подиума се разходи Джиджи Хадид, която за първи път стана майка миналата година).
 

Техниката пачуърк също се превърна в основен елемент за колекцията - с помощта на цветни парчета плат и апликации Скот създаде илюзията за детски пачуърк юргани. Той допълни визиите с големи пластмасови бижута и забавни чанти.

 

Коментари

1 много
  13 септември 2021 | 11:13 отговор
 

много свежи роклички. но девойката е объркала биберона. за нея кожен

 

Добави Коментар

Най-четени