Невероятно, но факт. При някои звездни личности гардеробните заемат почти половината им дом. Стотици тоалети, аксесоари, обувки и чанти намират място в тях. Честно да си признаем, някои гардеробни приличат на малко поразхвърлян бардак.

Най-прочутата стая за тоалети е тази на Ким Кардашиян. Тя често се снима в нея. Всъщност затаете дъх.

View post on Instagram
 

Става въпрос за цели четири стаи, които заемат целия втори етаж от дома на Ким.

View post on Instagram
 

С обща площ – почти 500 метра. Кардашиян си има отделни кътчета за обувките, дизайнерските чанти, огромен шкаф за рокли. Ким веднъж дори призна, че нейният съпруг – Кание, най-вероятно мисли, че тя отдавна е изхвърлила тези тоалети. А тя ги пази за дъщеря си... Норт!

View post on Instagram
 

Сестрите на Ким също имат богат гардероб. Хлои например, си има отделен шкаф за спортните дрехи.

View post on Instagram
 

А сега да надникнем при Джей Ло. Да влезете в нейната гардеробна е като да попаднете в музея. Има дънки като във всеки друг гардероб, но в огромни количества. На почетно място стои роклята от наградите „Грами” – онази зелената, с голямото деколте. Поставена не на закачалка, а на манекен.


Гардеробната на Марая Кери излъчва артистичен шик, а на Джесика Симпсън е пълна с малко странни обувки. При Парис Хилтън най-интересното е в центъра – огромна кристална лампа.

View post on Instagram
 

Хайди Клум не изостава – нейната гардеробна е голяма и е пълна със скъпи тоалети. А Дженифър Анистън и Джена Дюан, съдейки по снимките, са доста подредени девойки. Или имат добри домашни помощници.