Автор
Ева Лъчезарова

На коя й отива повече: Кейт Хъдсън или Галена?

Ако се чудите защо от българските звезди включваме Галена толкова често в тази рубрика, ето го и отговорът: за момента тя е единствената, в чиито дрехи можем да разпознаем тези на световноизвестни знаменитости.

Запазихме това съвпадение за малко по-късно, защото ни се стори твърде любопитно и го запазихме за накрая.

Галена се появи с тази бяла рокля при второто си изпълнение по време на концерта „20 години Пайнер”. Ако трябва да бъдем честни ни се стори, че дрехата й е леко голяма, а и липсата на сутиен определено се отрази. Певицата беше комбинирала дрехата с интересен тюрбан и с обувки Versace, които за съжаление не се виждат.

Кейт Хъдсън се появи със същата рокля на наградите на Гилдията на актьорите през януари. Дрехата е на дизайнера Емилио Пучи, а разликата между нея и тази на Галена е в гърба. При тази на фолк дивата има допълнително парче плат, което я придържа, за да не се разтвори. Стилистите на Кейт пък бяха заложили на доста идейно хрумване,гердан обърнат наобратно.

За подобни сходства в облеклата на родни и световни звезди, за модни тенденции в България и по света, които са ви направили впечатление и въобще затова какво искате да видите в рубриката, можете да ни пишете на е-мейл moda@woman.bg