Не е ли чудесно да имаш сестри, с които да можеш да си разменяш почти всичко и да не трябва да харчиш пари за дрехи, които ще облечеш веднъж, а направо можеш да вземеш от сестра си. Такава е ситуацията и със сестрите от семейство Кардашиян.

Не за първи път Ким и сестрите й биват засичани с едни и същи дрехи на различни светски събития.

Четете още: Честит рожден ден, Ким!

Нека ви припомним, че само преди дни Ким навърши 34 години. Тя отпразнува събитието с най-близките си приятели, съпруг и семейство.

Ден след партито Ким и Кание бяха засечени с по-голямата сестра на Ким, Кортни Кардашиян и Скот Дисик - бащата на двете й деца. Звездните двойки изглеждаха изключително стилни, все пак повода беше сватба на техни приятели.

Кортни, която е бременна с третото си дете, се бе спряла на елегантна черна рокля с висока цепка. Ким пък бе заложила на секси сатенена рокля с дълбоко деколте на модна марка "Lanvin".

Роклята тип "прегърни ме" ни се стори много позната... И се оказахме прави!

През юни по-малката сестра на Ким, Клои Кардашиян блесна със същата дреха на MTV наградите "Africa Music Awards". Дрехата с цвят шампанско й стоеше страхотно!

Според нас тази рокля стои еднакво добре и на двете сестри. Вие какво мислите? Гласувайте за своята фаворитка в анкетата по-долу!

Четете още: Клоуи Кардашиян е дъщеря на Лайънъл Ричи?