Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Миранда, Райли, Пикси, Дауцен или Цветелина?

Ще започнем този материал от редовната ни рубрика „На коя й отива повече“ малко по-нестандартно – с цитат.

„Животът е комбинация от магия и паста“ – това казва великия италиански режисьор Федерико Фелини, а тази мисъл непосредствено съответства на начина на живот на Доменико Долче и Стефано Габана, както и на пролетната им колекция, която се превърна в истински хит. Тя изненада целия свят с лютите чушки, патладжаните и тиквичките, които изпъстриха дрехите на двамата италианци през това лято.

Доменико и Долче се срещат през 1892 г. в нощен клуб и основават своята марка три години по-късно. От двамата Доменико е този, който готви и споделя: „Често готвя за 18 човека в неделя, варя литри вода за паста, имате ли представа колко спагети са ви нужни за 18 италианеца? Обикновено планирам менюто си. Това ми помага да релаксирам. Готвенето е терапия.“

Сега вероятно разбирате от къде е дошло вдъхновението и смелостта на дизайнерите да поставят люти чушки и патладжани върху телата на едни от най-известните дами в света.

За наша радост гастрономичните дрехи стъпиха и на българска земя и взеха участие в последния клип на Цветелина Янева. Нейният стилист бе сътворил собствено меню: комбинация от топ с люти чушки и пола тип молив с патладжани.

Оказа се, че с полата се е появявавла в две световни издания. Миранда Кер позира с нея за априлския брой на британското издание на Harper's Bazaar.

Отново през април, с дрехата се появи и моделката Райли Кио. Тя е дъщеря на Лиса Мари Пресли и най-голямата внучка на Елвис Пресли. Райли се появи с полата, отново в комбинация с топ на патладжани, на премиерата на книгата "Командо: Автобиографията на Джони Рамон". Тя включва израстването на китариста на The Ramones заедно с новаторите пънкари на Ню Йорк, както и детските му спомени и борбата му с рака (той умира от рак на простатата през 2004 г. след 5-годишна борба с болестта). На събитието присъстваше и самата Лиса Мари.

Райли Кио

Райли Кио

Райли Кио заедно с майка си Лиса Мари Пресли

Райли Кио заедно с майка си Лиса Мари Пресли

Английската певица и актриса Пикси Лот пък се появи на британската премиера на филма "The Pirates" с ансамбъла от топ и пола, този път допълнен от тренч, отново на патладжани:

Пикси Лот

Пикси Лот

Пикси Лот

Пикси Лот

Даутцен Крус

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Снимка: Костадин Кръстев-Коко