Все по-често ни се случва да попадаме на снимки, на които две или повече известни дами са подбрали почти или съвсем еднакъв тоалет за своя изява.

В този случай дрехата, на която се бе спряла риалити зведата Ким Кардашиян за светско събитие в Лондон преди няколко дни, ужасно много ни напомни за роклята на Оливия Уайлд, с която се появи на премиерата на „The Change-Up” в Лос Анджелис.

Оливия Уайлд е една от най-сексапилните и талантливи жени в Холивуд. Поглед, усмивка, тяло – всичко й е перфектно.

Тя умело демонстрира перфектна фигура в рокля от pre-fall колекцията за 2011-а на Antonio Berardi.



Antonio Berardi e ключова фигура в съвременния свят на модата и нищо чудно, че толкова звезди са зашеметени от неговите семпли, но изключително сексапилни и стилни модели.

Червеното творение идеално контрастираше с тъмната й коса и светлите й очи. Червените сатенени обувки Brian Atwood допълваха визията й.

Ким Кардашиян, която промотираше нов метод за отслабване, също бе избрала подобна дреха с дължина до коляното.

Тя се бе спряла на бяла рокля на Lanvin и черни обувки Jean-Michel Cazabat.

Ким бе заложила на устни в млечно розово, прибрана прическа на кок и спирала на очите.

И двете рокли могат да се похвалят с красив силует и подплънки на раменете, но при моделът на Ким проблясват няколко интересни камъни и мъниста, които допълват цялостната й визия по един по-специален, романтичен начин.

Гласувайте в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка или споделете чрез коментар коя от двете звезди изглежда по-добре и защо!