Автор
Ева Лъчезарова

На коя й отива повече: Весела или Емилия

Фолк певицата Емилия, която води своя рубрика в нашия „по-голям брат” HotNews, беше забелязана с тоалет на добрата си приятелка Весела Тотева.

Съвсем наскоро половинката на Елин Топузаков показа лятната колекция на модната си марка Vincit със закачлива фотосесия, в която участие взе и Христо Йовов.

Само преди няколко месеца Весела откри свой бутик, съвместно с бизнесдамата Диляна Дачева. А това е втората колекция на марката.

Емилия се появи с интересната дълга рокля с волани на партито след концерта „20 години Пайнер”. Що се отнася до личния й живот певицата не спира да твърди, че в личния й живот всичко е наред и че раздора между ней и половинката й Коко Динев е само плод на фантазията на жълтата преса.

Освен това Емилия ще снима съвсем скоро клип към песента си "Пробвай ме" и се надява именно Весела да я снабди с ефектен тоалет за видеото.

За подобни сходства в облеклата на родни и световни звезди, за модни тенденции в България и по света, които са ви направили впечатление и въобще затова какво искате да видите в рубриката, можете да ни пишете на е-мейл moda@woman.bg