Автор
Woman.bg

На коя й отиват повече: Ивелина, Риана или Шерил?

Много е приятно да се запознаеш с човек, който обожава модата и е страстен неин почитател.

Именно такава е и Ивелина от Frichic.com, блогърката която успя да постигне мечтите си, чрез своето онлайн местенце. Малко след като се запознахме с нея забелязахме, че обожава Alexander Wang.

"Помня, че първата негова колекция, която ми направи впечатление беше пролет-лято 2009. След сезон пролет-лято 2010, вече бях окончателно пристрастена и до този момент смятам, че това е най-силният му момент." - споделя тя.

"Колекция след колекция, с всеки детайл, чифт обувки и чанта, той си заслужи титлата създател на тенденции. Неговото момиче е свободолюбиво, безгрижно, но винаги изпъкващо в тълпата. Вече имам своя малка колекция от негови аксесоари: първо бяха обувките Noemi, след това чантата Diego и обувките на платформа Alla, последваха чантите Angela и Lydia, накрая сандалите Joan и Nadia и една раница. С удоволствие бих носила само негови творения през целия си живот." - допълва тя.

Интересното е, че забелязахме Риана с белите обувки на дизайнера, след като Ивелина вече ги бе носила. Рири ги подбра за среща с приятелки в Лос Анджелис. Първо тя вечеря в любимия си ресторант Giorgio Baldi, а след това купонясва с тях до зори в нощен клуб. Певицата бе комбинирала сандалите с дънкова риза, дънки отново на Уанг и специфична чанта с белезници на Vlieger and Vanda.

Последна с обувките, но в черния им вариант, забелязахме британската изпълнителка Шерил Коул. Тя бе щракната от папараци с тях на летището в Ница, на път за филмовия фестивал в Кан. Брюнетката ги беше комбинирала с бяло сако на Helmut Lang и черни широки панталони.

Ивелина:

Риана:

Шерил Коул: