Автор
Woman.bg

На коя й отиват повече: Изумителните ботуши на Manolo Blahnik

Звездите обожават щурите модни находки и ботушите на Manolo Blahnik, изработени в колаборация с френския моден колектив Vetements са поредното доказателство за това.

Те са от пролетната колекция на френската модна марка и разбира се Риана бе първата, която ги изпробва, малко след представянето им по време на Седмицата на модата в Париж.

Певицата толкова харесала модела, че го има и в черен вариант.



На същия цвят заложи и Ким Кардашиян, която подбра популярния моден аксесоар за една от многото си срещи с папараците.



Четете още: Ким Кардашиян скри целулита с Фотошоп

По-малката й сестра Кендал, пък пусна топлес снимка с тях в своя профил в Instagram, в стремежа си да разсее феновете си от поредния скандал, в който се забърка през тази година. Кендал рекламира ултраскъпия фестивал Fyer, за който билетите струваха хиляди долари. Когато обаче гостите започнали да пристигат се оказало, че на остров Ексума, на Бахамите всъщност няма достатъчно места за настаняване, храна и дори вода. Фестивалът бил отложен, докато голяма част от гостите все още пристигали. Засрамената Кендал побързала да напусне фиаското и да се опита да омилостиви почитателите си именно с топлес снимката си.



Четете още: Помогнете ни да разгадаем загадката с панталонките на Кендъл Дженър ...

Николета Лозанова също се опита да направи нещо подобно, тя пусна фотоса няколко дни след като не бе избрана за плеймет на всички времена, а тази титла бе отредена на Златка Димитрова. Въпреки това Николета не падна по гръб, заяви, че е легенда и че е избрана за юбилейната корица на мъжката Библия. Николета явно следи Instagram профила на Кендал, защото нейният фотос е съчетание от две поредни снимки на младата моделка.