Автор
Woman.bg

Най-актуалните тенденции при банските за лято 2019

Момичета, лятото идва и е време да се информираме какви ще бъдат тенденциите на плажа тази година. Нека този път не оставяме тази задача за последния момент, а да потърсим перфектния вариант за нас още сега. Ето какви са прогнозите за лято 2019:

Животински принт

View post on Instagram
 


Животинският принт е класика в жанра, трябва да притежавате поне един такъв бански. Без значение дали ще заложите на зеброви, тигрови или леопардови мотиви, няма да сбъркате, със сигурност ще бъдете в крак с модата и определено ще бъдете забелязани.

Изрязани бански

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

От години насам много дами се спират на един прекрасен модел, който винаги изглежда елегантно – изрязан цял бански. И тази година той ще бъда актуален, бихте могли да заложите и на половинки с изрязани елементи. Изглеждат интересно и подчертават достойнствата ви.

Цвят металик

View post on Instagram
 


Ако сте от щастливките, които правят тен бързо и се радват на прекрасен блясък на кожата, съвсем спокойно могат да изгрят в златен или сребъре бански на плажа. Изключително секси!

С висока талия

View post on Instagram
 


Добре, не всички имаме перфектното малко стегнато коремче и в това няма нищо лошо. Този факт съвсем не означава, че не можем да бъдем привлекателни и да изглеждаме добре на плажа. Нашето решение се нарича долнище с висока талия, което оптически прибира несъвършенствата ни в долната част на корема. Това е перфектният начин да подчертаем гърдите си и да прикриете коремчето. Можете да заложите на различни цветове, бъдете смели. Визията ви ще има ретро нотка.

Четете още: Материи от изненадващи източници в новата H&M Conscious Exclusive колекция