Автор
Ева Григорова

Най-модерните връхни дрехи тази зима

Зимата все още не е тук, но, за да сме сигурни, че ще я посрещенм наистина подобаващо, ние вече мислим на какво палто да заложим за студените месеци от годината. Но, за да изберете най-подходящото за вас, е добре да се слушате не само модните тенденции, но и да се съобразите с няколко основни правила:

Повод

Едно от първите неща, за които трябва да помислите, е къде ще носите връхната дреха, на която се спрете. Дали ви трябва като допълнение към ежедневната визия, или ще го използвате за официални поводи?

Определяне на размера

Не забравяйте, че е вероятно да носите пуловери под палтото си, така че, ако се колебаете между два размера, заложете на по-големия.

Дължина

Дължината на връхната дреха несъмнено трябва да бъде съчетана и с височината на притежателката ѝ, защото нека си го кажем - колкото и перфектно решение за студените дни да е дългата до глезените връхна дреха, то тя не е най-добрият избор за миньончетата.

А ето и конкретни модели връхни дрехи, които ще бъдат истински хит тази зима:

Каре, каре и пак каре

Палтото, решено в бежово-кафяво каре, ще е истински хит през този студен сезон. Карираното палто е една от най-универсалните връхни дрехи. Подхожда както на стилно офис облекло, така и на небрежна ежедневна визия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Кожен тренчкот

Ако искате връхна дреха, която хем да ви служи дълго време, хем да е актуален тренд, заложете на тренч от велур или кожа. Кожата може да бъде естествена или изкуствена, а относно цветовете – класическите черно и кафяво ще бъдат най-добрият избор.

Четете още: 4 модни трика как да изглеждаш с 10 години по-млада и секси

View post on Instagram
 

Дълго до земята парка

Ето и една дреха, на която да заложите, ако търсите най-подходящият вариант за ежедневието.

View post on Instagram
 
View post on Instagram