Автор
Woman.bg

Най-нелепите модни тенденции, които звездите обожават -От Азис до Ники Минаж

Когато си звезда, може да си позволиш гардероб, пълен с модни дрешки. Особено, ако банковата ти карта ти позволява да пазаруваш на воля. Вижте най-нелепите модни тенденции, които знаменитостите обожават, въпреки че често стават обект на подигравки.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес стана обект на подигравки заради любовта си към марковите дрешки. Преди време звездата обу дънкови ботуши на Версаче. Изборът ѝ предизвика лавина от подигравки в социалните мрежи. В началото на годината певицата стана за смях с тоалета, който бе избрала за 77-ата церемония по раздаване на наградите "Златен глобус". Роклята ѝ бе оприличена като евтин букет от цветарски магазин.

View post on Instagram
 

Ким Кардашиян

Любимата материя на Ким Кардашиян е пластмасата. Преди време риалити звездата втрещи модните специалисти като се появи в рокля и ботуши от PVC. Красавицата от арменски произход сподели пред списание Harper's Bazaar, че трудно си намира дрехи, които хем да са уникални, хем да са подходящи за нейния тип тяло.

View post on Instagram
 

Ники Минаж

Модният девиз на Ники Минаж е: „Да падат дрехи и задръжки“. Често скандалната певица комбинира маркови дрехи, с които едва ли бихте се осмелили да се покажете навън.

View post on Instagram
 

Азис

Миналата година Азис облече дизайнерско яке за 11000 лева. Кралят на фолка се похвали в социалната мрежа с тузарската връхна дреха, дело на световноизвестна марка. Моделът Monogram Admiral Jacket, изработен изцяло от полиестър, обаче не се понрави на феновете му. „Дизайнерът явно се е вдъхновил от някое кенгуру.“ „Никой не разбра смисъла ,че когато надвишил си килограмите на багажа, идва на помощ якето.“ „Ази, защо си облечен като чанта бе?“ „По принцип имаш добър вкус за дрехи... Какво ти стана, не знам.“ „Само не разбрах якето тип чанта ли е или чанта тип яке.“ „Защо си облякъл чанта с ръкави,“ шегуваха се феновете на Азис.