Определено ще запомним 2010 г. с едни от най-скандалните и интересни тоалети, с които звездите се осмелиха да се появят.

Това бе годината, в която Лейди Гага се развихри и успя да изненада с невероятни попадения, дори и хората, които твърдят, че вече нищо не може да ги учуди.

Риана пък не спря да предизвиква интерес, както със нестихващото си желание да променя прическата си, така и с тоалетите, които подбра за сценичните си изяви и разбира се, за клиповете си.

На родна територия също имаше какво да се види, затова в няколко поредни материала ще ви покажем най-скандалните и интересни тоалети от изминалите 12 месеца.

Започваме, разбира се, с Лейди Гага



На наградите „Грами” тази година певицата събра очите на публиката с боди в зелено с огромни ръкави и грим в розово. Оказа се, че след шоуто е имало доста оплаквания от зрители, според които облеклото на Гага е било твърде разголено в долната си част и не е било подходящо за излъчване толкова в най-гледаното време през деня.

Майли Сайръс

През тази година Майли Сайръс предизвика няколко нечувани скандала с външния си вид. В месеците преди да навърши 18 г. Майли направи няколко изяви, които втрещиха публиката и особено родителите на феновете на тийн идолката.

Една от тези изяви бе на наградите MuchMusic, по време на които Майли смени два доста, предизвикателни тоалета.

Риана



Още докато беше руса, Риана показа какво значи асиметричен сексапил. Звездата се появи на концерт организиран от Pepsi със запомнящ се гащеризон на Victoria's Secret, който малко по-късно през годината се появи в гардероба на Емануела.

M.I.A.



Певицата M.I.A., шокира публиката при появата си на наградите на Spike TV. Изпълнителката се беше забулила с рокля с надпис "I Love You.", като през по-голямата част от времето, което прекара на червения килим, показваше среден пръст на фотографите.

Пинк



На наградите „Грами” през тази година, Пинк се появи летейки с костюм, който едва прикриваше интимните й части.

Лейди Гага

За финал на този материал сме ви приготвили още два от шокиращите тоалети на Лейди Гага. Първият представлява комбинация от прозрачна рокля и шапка, която напомня за използваните от монахините принадлежности.

Вторият е небеизвестната дреха от месо, с която певицата се появи наградите на MTV. Роклята бе избрана за най-скандалното модно попадение на изминалата година. Тя в действителност е направена от истинско месо и е дело на дизайнер Франк Фернандес. Към нея той е създал и аксесоари - шапка, чанта и обувки.