Автор
Woman.bg

Най-стилните и смели тоалети от Американските музикални награди 2018 (Галерия)

Големият победител от бляскавата церемонията по раздаването на Американските музикални награди 2018 е Тейлър Суифт. Събитието се проведе в „Майкрософт Тиътър“ в Лос Анджелис миналата вечер.

28-годишната певица, която успя да задмине имена като Ед Шийран и Дрейк, си тръгна с 4 отличия, включително и за изпълнител на годината. С това Суифт се превърна в най-награждаваната жена в историята на наградите – цели 23 пъти.

Тя влезе и в класацията за най-стилните дами на събитието.

По време на благодарствената си реч Тейлър Суифт за първи път изрази и мнение по политическите въпроси на страната си. Тя припомни, че на 6 ноември американците ще гласуват на междинните избори за конгрес. В тази връзка само преди дни тя обяви своя фаворит за изборите.

Хип-хоп звездата Карди Би си тръгна с три статуетки от Американските музикални награди. Наградата за любим хип-хоп изпълнител, тя посвети на дъщеря си, която е само на няколко месеца.

Сред звездите, които се качиха на сцената, бяха още Дженифър Лопес, Марая Кери, Сиара, Кари Ъндърууд и др.

Събитието пулсираше от феерията на бляскави, смели и стилни тоалети.

Модните корифеи и коментатори на церемонията бяха силно впечатлени от металическата рокля на Тейлър Суиф, комбинирана с високи ботуши в същата гама, а също и от сексапилната рокля на Джей Ло в бонбонено розово. С особен блясък грееше и Амбър Хърд със своята златиста рокля с флорален акцент.

Четете още: Най-добре и най-зле облечените на наградите Billboard