Автор
Кристина Кирова

Най-стилните моменти на Меган Маркъл за 2018-а

За някои 2018-а бе успешна и спокойна, за други пък беше вихрушка от важни събития. За Меган Маркъл може да се каже, че е от вторите. Само за няколко месеца смуглата красавица се превърна от холивудска актриса в херцогиня, животът ѝ се промени драстично, а след седмици предстои да стане и майка. През изминалите 12 месеца тя успя да си заслужи и още една титла, поне в нашите очи – модна икона. Несъмнено Меган доказа, че има отличен вкус и дори прояви смелост, като неведнъж наруши протокола, а влезе в кралската фамилия преди по-малко от година. Нека видим кои бяха най-стилните ѝ моменти през 2018-а.

Сватбата!

Разбира се, започваме с най-приказния момент от годината за Меган, а именно деня, в който тя каза "Да" на принц Хари. На 19 май животът ѝ се промени завинаги и тя вече е херцогиня на Съсекс. На събитието тя бе с две булчински рокли.

13 февруари, визита в Единбург

Тук разбрахме, че Меган е дама с характер, която не се притеснява да взима необичайни модни решения. За този официален ангажимент тя избра да носи черно, цвят който кралица Елизабет II никога не е възприемала положително и обу изключително стилни панталони, които също не са желателни за кралските дами.

12 март, Ден на общността на нациите

Това бе първият ѝ официален ангажимент с кралицата.

9 юни, Честването на рождения ден на кралицата

Роклята, която предизвика много противоречиви реакции. Някои я нападнаха поради факта, че е с голи рамене, но пък от друга страна тя бе заложила на цвят, който ѝ стои отлично - нежно бебешко розово.

19 април, прием в Лондон



22 май, Кралско градинско парти в чест на принц Чарлз



Първият официален ангажимент на Меган и Хари след сватбата.

Четете още: Най-стилните моменти на Джей Ло през 2018-а (Снимки)