Сестрите и модни дизайнерки Мери Кейт и Ашли Олсън бяха обявени от списание Vogue за най-добре облечените сестри знаменитости, съобщава Reuters.

Двете момичета оглавяват класацията за най-стилните сестри в шоубизнеса, в която се нареждат още херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и сестра й Пипа, както и Бионсе и Соланж Ноулс.

"Това беше година на сестрите, най-известните от които са Катрин и Пипа Мидълтън", обясни Марк Холгейт, редактор модни новини във Vogue.

* Мери Кейт и Ашли

Въпреки огромната си популярност, сестрите Мидълтън бяха изместени от станалите популярни още като деца Мери Кейт и Ашли, които създадоха успешни модни марки след като пораснаха, пишат от inews.bg

Според Холгет фактът, че в миналото сестрите Олсън са се появявали в списъка с най-зле облечените звезди, всъщност е нещо положително.

Това се дължи на факта, че всъщност няма кой да им казва какво е добре да облекат и кое не е подходящо. Всичко, което те правят, е плод на техния личен избор.

* Кейт Мидълтън и сестра й Пипа

Соланж Ноулс, по-младата сестра на поп звездата Бионсе, е позната с по-дръзкия си стил. До момента тя си е бръснала главата, ходила е с афро перуки и смесвала различни щампи и цветове.

В интервю за Vogue Соланж обясни, че никога не е вземала назаем дрехите Бионсе.

* Бионсе и Соланж