Най-тъжната и красива булка

05 юли 2012 | 15:52
10168
4
4

Новата колекция булчински рокли на Claire Pettibone е истинско вдъхновение за всяка бъдеща булка, заради деликатните модели, представено по особено тъжен и замислен начин.

Но като оставим това настрана, не можем да свалим очи от монитора, защото роклите са толкова приказни и романтични.

Основен похват в създаването на роклите е прецизната работа с дантела и ефирни материи, които сътворяват истински приказен рай върху телата на моделите.

„Когато създавам колекция се старая да накарам жената да се чувства толкова специална, колкото е деликатно творението, което носи. Да я отведа във време и място, където жените са принцеси и величествени богини. В днешния модерен свят имаме нужда да натиснем паузата и да се насладим на красотата”, казва самата дизайнерка.Claire Pettibone решава да работи над заснемането на рекламната кампания с фотографката Елизабет Месина, заради способността й да запечатва емоции във всеки кадър, минаващ през очите й:

„Това, което прави Елизабет толкова значима е, че способна да създава моменти на снимачната площадка, които да предават истинско настроение и чувство. Част от това се дължи на техниката й, друга част на топлата енергия, която изважда най-доброто у всеки, застанал пред обектива, и третата част и чиста магия...”.

Още по темата

Коментари

4 .
  07 юли 2012 | 14:53 отговор
 

not my style , но са мн. свежи иначе :)

 
3 Антония
  06 юли 2012 | 10:26 отговор
 

Прекрасни са. Мисля, че това ми е идеала за булчинска рокля

 
2 Ellie
  05 юли 2012 | 23:28 отговор
 

На мен пък много ми харесаха всички.

 
1 писана
  05 юли 2012 | 19:11 отговор
 

не ми допада нито 1

 

Добави Коментар

Най-четени