Автор
Woman.bg

Най-зашеметяващите тоалети на звездите в Кан (Снимки)

Започна 72-то издание на филмовия фестивал в Кан, който ще продължи до края на месеца. Някои от звездите вече се разходиха по червения килим и, разбира се, тоалетите им веднага станаха обект на коментари.

Актрисата Ева Лонгория, която успя да свали много бързо излишните килограми след раждането на първото си дете през юни миналата година, отново изглеждаше зашеметяващо. Чаровната брюнетка влезе във форма специално за филмовия фестивал и оtново блесна на червения килим. Тя бе заложила на рокля, "оцветена" в пепел от рози с голи рамене и широка цепка, която позволяваше актрисата да покаже сексапилните се крака. Косата на Ева падаше свободно, като бе леко навита на едри къдрици.

Какво да кажем за топ модела Алесандра Амброзио? Винаги секси и стилна. Да, възможна е такава комбинация и тя го доказа още веднъж на тазгодишното издание на фестивала в Кан. Амброзио блесна в бяла дълга рокля и пуснати коси. Аутфитът ѝ се допълваше от сребърни обеци и красива гривна.

Джулиан Мур избра да се появи с "изумруден" тоалет. 58-годишната актриса изглеждаше елегантна в своята зелена рокля с голи рамене, дело на "Диор". Тя бе избрала и подходящи обеци в същия цвят, които завършваха перфектно цялостната ѝ визия.

Няма как да не споменем и българското участие на червения килим. Родната дизайнерка София Борисова облече Тициана Рока. Италианската актриса се довери на нашата София и направи впечатление с елегантната си дълга черна рокля, чийто тюл бе избродиран с цветя.

Няма как да не отбележим и, че най-красивият престъпник в света - Джеръми Мийкс, също се разходи по червения килим и събра одобрителните погледи на дамите.