Автор
Woman.bg

Най-зле облечените на наградите "Билборд" (Снимки)

Престижните музикални награди на сп. "Билборд" отминаха, но не и шумът около някои от дамите. Причината? Те меко казано не се бяха справили много добре с тоалета си за събитието.

По червения килим се разходиха някои знаменитости, които, според фенове и модни критици, не бяха подбрали с вкус с моделите и цветовете на дрехите си.

Една от тях е певицата от групата "City Girls" - Юнг Майами. Обемистата ѝ зелена рокля и неоновите ѝ жълти обувки определено я правеха открояваща се, но не и стилна.

Друга звездна особа, която не блесна с класа и стил, беше Шантел Джефрис, която се изявява като диджейка. Тя се появи полугола с доста изрязан гащеризон. Това обаче не е учудващо за никого, тъй като красавицата често се показва с оскъдно или прозрачно облекло. Модните критици отбелязаха, че красивата ѝ коса и грим не са били в състояние да спасят лошата ѝ визия. Следващия път се постарай малко повече, Шантел!

Карди Би също реши да покаже плът, с което не учуди феновете си. Все пак всички добре знаят, че дързостта и провокацията са ѝ в стила. Лилавата рокличка, която бе избрала за случая, не успя да впечатли никого, но пък за сметка на това певицата си тръгна с няколко статуетки. Да са ѝ честити!