Една от най-чаровните и талантливи актриси, Натали Портман, ни изненада приятно, първо – с нов цвят на косата и второ – с изключително красива и елегантна рокля.

31- годишната актриса, родена в Израел, премина в отбора на блондинките. Натали сподели, че се е наложило да се изруси заради нова роля, но не иска да разкрива детайли около нея.

„Промених цвета си преди няколко дни. Майка ми каза, че съм друг човек"
, казва тя.

Свикнали сме да виждаме актрисата с тъмна, вълниста коса, но и русото й отива. На човек с такава широка и искрена усмивка, всичко му отива, според нас. Вие на какво мнение сте?

Повод за прекрасното настроение на звездата от „Black Swan” бе откриването на танцовата школа на съпруга й, Бенджамин Милпие „L.A. Dance Project” в Лос Анджелис.



В началото на август Натали се омъжи за балетистът. Двамата минаха под венчило на тайна церемония в калифорнийския район Биг-Сюр, а на тържеството присъстваха едва 60 души.

Нека ви припомним, че двамата започнаха връзката си на снимачната площадка на "Black Swan", а миналата година станаха родители на малкия Алеф.

Красивата звезда бе подбрала перфектната дреха за този повод – бяла, приказна рокля от есенно-зимната котюр колекция на Dior.

Ретро тенденцията се усеща в цялостния облик на тоалетите и детайлите в колекцията на белгиецът Раф Симънс - новият креативен директор на Dior.

Прекрасната Натали изглеждаше естествено красива и същевременно с това като истинска принцеса, излязла току що от романтична приказка.

Холивудската звезда има изтънчено излъчване, което прави впечатление всеки път, когато мине по червения килим.

* с Робърт Патинсън

* с Дита фон Тийз