Не пропускайте: 5 идеи какво да си купите от актуалните разпродажби

Сезонът на разпродажбите вече започна, а ние сме на мнение, че винаги е по-добре да подходите към намаленията с готов списък в ръка. В противен случай можете да се приберете у дома с доста непотребни вещи, които или се повтарят, или не си отиват с нищо друго.

Ето ги и нашите идеи:

Basic предложения

Basic предложенията като: изчистени потници и тениски без щампи, например, са вечни и могат да се комбинират по безброй начини. Рядко обаче се присещаме да гледаме за тях на намаление, а истината е, че в новата колекция те ще бъдат или същите или почти същите.



Дънки

Дънките също са вечна класика и винаги ще намерите място в гардероба си за още едни чифт. Направете кратка ревизия на дънките, които притежавате и вижте дали имате нужда от нови, това винаги е добра идея.

Връхни дрехи и дори пуловери

Едно от златните правила на изгодния шопинг е да пазарувате с един сезон напред. Така можете да спестите огромни суми за връхни дрехи, топли пуловери и дори обувки. По време на летните намаления често можете да откриете чудесни и много качествени предложения, които ще бъдат актуални и през следващия сезон есен-зима. За целта изберете класически кройки и неутрални цветове, така ще можете да комбинирате новите си покупки с лекота.



Ежедневна чанта

Чантите за всеки ден са един от любимите ни аксесоари и обожаваме да попълваме колекцията си от тях. При следващата си разходка по магазините задължително се огледайте поне за една такава чанта.

Слънчеви очила

В разгара на лятото има множество промоции на слънчеви очила, което е чудесно, защото ще можете да ги сложите още на следващия ден. Множество магазини пускат и промоции 2 чифта на цената на 1, което ще ви даде възможност да пазарувате изгодно със своята половинка или заедно с най-добрата си приятелка. Какво по-хубаво от това.