Автор
Пепа Попова - Пепита

Нежната Белослава Хинова представи въздушната колекция на Emporio Armani в Милано

След Ню Йорк и Лондон, модният маратон продължава в Милано. Вчера вечерта, в рамките на Седмицата на модата, там своя колекция представи легендарната модна къща Emporio Armani. На сцената видяхме въздушни облекла, които напълно отговаряха на избраната от дизайнера за пролет-лято 2020 тема: Aria (въздух).
Джорджо Армани препрочита историята си по много оригинален начин, без носталгия, дотолкова, че за новата си колекция той изглежда се връща към корените си и отново e готов за полет. Видяхме характерните чисти и меки линии, нежни цветове и невероятна лекота като в безтегловна атмосфера. Тази търсена въздушност допълнително е подсилена от спокойните тонове на рокли, сака, панталони, всички в лунни нюанси, блестящи, но не ослепителни.

View post on Instagram
 

Сякаш Армани ни приканва да се успокоим, да „намалим звука“, да се концентрираме върху важните неща. Дори ниските обувки към всяка една визия са търсен ефект, за да успокоим походката и да крачим без напрежение и уверено напред.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Съвсем в унисон със стилистиката и името на колекцията бяха и избрани и моделите, които представиха новите творения на дизайнера. Сред тях видяхме нежната и изключително фина Белослава Хинова – тиха, въздушна и просто приказна.
Тя представи рокля в лунносиво с пайети и мъниста, допълнена с масивни сребърни бижута и ниски сандали в черен цвят.

View post on Instagram
 

Тук е моментът да припомним, че красивото българско момиче бе избрано лично от вече покойния Карл Лагерфелд да дефилира за Chanel в Париж миналата година. Тя бе част от две негови грандиозни ревюта - в Париж и в Банкок, където бе представена круизната колекция на марката. Бел, както я наричат близките ѝ, е първата българка, дефилирала за Chanel от 10 години насам след Кремена Оташлийска. След вчерашната ѝ поредна приказна изява сме сигурни, че ще я виждаме все по-често по световните модни подиуми.

А ето и още малко от въздушните визии на Emporio Armani и колекция Aria за сезон пролет-лято 2020 със специалното участие на любимото ни българско момиче:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram