Автор
Ева Лъчезарова

Nike - оригинален дизайн от премиум бранд. Вижте какъв модел обувки да изберете този сезон!

Ето че вече усещането за пролет витае във въздуха и е време да презаредим колекцията си от кецове и маратонки - безспорно най-удобните обувки, които всяка жена притежава.

За да ви вдъхновим за идния сезон, заедно с obuvki.bg, които предлагат широк избор от продукти на Nike, направихме селекция от няколко модела, които със сигурност ще ви допаднат. В последните години спортно елегантният стил доминира в модата, така че ще можете да носите новите си кецове с каквото си пожелаете. Важното е да бъдете смели, да експериментирате с гардероба си и да го обновявате периодично.

Класически бели Найкове


Можем смело да наречем класическите бели Найкове кецовете на пролетта. Те отиват на всичко - можете да ги носите с дънки, с пола, с рокля, та дори и с ултра модерните мъжки костюми, които виждаме напоследък в дамските колекции, дори и с чорапи! Без съмнение белите кецове са един от най-важните компоненти на всеки модерен гардероб, така че задължително се сдобийте с нов модел за пролетния сезон.

Nike Air Force 1 за момичета, които стъпват смело


Nike Air Force 1 е модел, който се появява на пазара още през 1984 г. и се превръща в любимия модел на младежите от Харлем в Ню Йорк. Носят името на Air Force One - самолетът, който превозва американските президенти, а в наши дни присъстват в гардероба на всички момичета, които не се притесняват да стъпват смело. Тези маратонки съчетават в себе си духа на старото време с усещането за непреходност, като едновременно с това са и осъвременени, така че да отиват на всичко във вашия гардероб.

Nike W Blazer Low '77 с цветен акцент


Може би ще ви изненадаме, като ви кажем, че Nike W Blazer Low '77 всъщност е един от първите модели баскетболни обувки произвеждани някога. В наши дни те определено не присъстват на игрището, но по това време този тип обувки са били изключително модерни. Ние пък ви предлагаме тази пролет да разцъкате с едни цветни W Blazer Low '77, които могат успешно да ви заведат през деня за сладолед, а вечер на коктейли. Те са снабдени със смели цветови детайли и ви карат да се усмихнете само като ги погледнете. Кой не би искал точно тези маратонки за себе си?

Nike Crater Impact - нежни към теб и природата

Последният модел, който ще ви покажем, носи името Crater Impact и с мисъл за чистотата на природата е изработен от 25% рециклируеми материали. Маратонките са леки, с модерен дизайн и изключително удобни за дългите пролетни и ароматни разходки, които ни предстоят съвсем скоро. Монохромната им същност ги прави подходящи за всякакъв тип облекло, все пак комбинацията от черно и бяло отива на всичко.

Сигурни сме, че селекцията която подбрахме за вас заедно с obuvki.bg, ще ви вдъхнови за нови пролетни приключения, в които смело да изразите себе си, своя стил и излъчване. Всяко момиче винаги има място в гардероба си за още един чифт незаменими найкове, нали?

(в материала има продуктово позициониране)