Автор
Woman.bg

Николета ще се омъжи в рокля от "Сексът и градът"?

Бременната Николета Лозанова ще се омъжи в същия модел рокля като на Кари Брадшоу в първата част на филмовия хит "Сексът и градът".

Тоалетът, който беше издигнат в култ от всички ценители на висшата мода, бе специално направен от дизайнерката Вивиан Уестууд като сватбен подарък за героинята на Сара Джесика Паркър.

Впоследствие заради истерията около нея, роклята беше продадена на търг за 10 000 долара. Този тоалет е ушит само в няколко бройки и явно Николета е направила всичко възможно, за да го има, твърди "Всеки ден".

*Сара Джесика Паркър (като Кари Брадшоу в "Сексът и градът")

Според източници, информацията не отговаря съвсем на истината. Плеймейтката наистина ще бъде с рокля на Вивиан Уестууд, пише hotarena.net.

"Николета никога не може да си позволи да бъде нечии копие. Тя е оригиналът. Затова как си представяте да се омъжи за Божинов в тази популярна рокля", казват източници близки до брюнетката.

В момента за профилна снимка във Фейсбук плеймейтката е сложила част от снимка на Меган Фокс със сватбената й рокля - дело на Giorgio Armani - дали пък не ни загатва нещо?

*Профилната снимка на Николета Лозанова във Facebook

*Меган Фокс на сватбата си в рокля на Giorgio Armani

Пловдивчанката и футболистът ще си кажат "Да" тази неделя в Правец. Подготовката за празненството е почти приключила, поканите са изпратени.


Свързани новини


Последно от woman.bg