Нина Добрев винаги е привличала вниманието не само с актьорския си талант и неподправената си красота, но и с очарователното си присъствие на модния подиум.

Два месеца, след като звездата от „Дневниците на вампира“ се превърна в център на вниманието по време на Седмицата на модата в Париж, научаваме новината, че именно тя е и новата муза на Dior.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

От броени дни нашето момиче е официален партньор на козметичната линия на бранда – една от най-големите мечти на канадската актриса с български корени.

Добрев не крие, че от дете пътува много със семейството си и винаги погледът ѝ е бил привлечен от рекламите на Dior.

“От малка се възхищавам на марката. Където и да се намирах, билбордовете на Dior привличаха вниманието ми като магнит“,споделя актрисата пред Harper's BAZAAR.

Причината да се обвърже с бранда обаче, не е само сантиментална, Тя разкрива, че много от продуктите на Dior вече са нейни фаворити.

„Парфюмът Miss Dior беше това, което винаги свързвах с елегантността, класиката и всичко онова, което е неподвластно на времето. Това вероятно беше първият продукт на бранда, който закупих и за който мечтаех още от малко момиче”, разказва тя.

Днес Нина е страстен почитател на марката и не крие, че в козметичното си шкафче има немалко продукти на Dior.


Сред любимите ѝ са червеното червило №999. Обожава го не само заради късметлийското ѝ число, на което изделието е наименовано, но и заради изключителния му хидратиращ и пигментиращ ефект.

Влюбена е и във фон дьо тена “The Forever Foundation“, който чудесно прикрива несъвършенствата по кожата ѝ и я хидратира до съвършенство.



Въпреки че не е от най-любимите ѝ занимания, Добрев не пропуска да отбележи и значимостта от основната грижа за кожата – почистването и тонизирането.

За да отбележи подобаващо сътрудничеството си с Dior, Нина Добрев се появи на специално събитие в Ню Йорк, облечена в красива феерична рокля с дълбоко елипсовидно деколте.

View post on Instagram
 

Четете още: Мъжете в живота на Нина Добрев (СНИМКИ)