За повечето жени е традиция да се придвижват до работа с удобни обувки, а в чантата си да носят високи токчета за офиса.

Но сега британска компания създаде идеалния чифт обувки благодарение на идеята на Candice Cabe, които могат да бъдат носени през целия ден, а токът им да се сменя в зависимост от желаната височина.

Всеки чифт от специалните обувки, наречени Day2Night Convertible Heels (приспособими от ден към нощ високи токчета), вървят с пет различни височини на тока.

Те варират от 3,8 см до 8,8 см и могат просто да бъдат завинтвани и развинтвани от дамата, която ги носи. Гъвкава подметка, която била подложена на сериозни експерименти от компанията, може да се използва при всички видове високи обувки.

Цената на токчетата е 300 долара и не е никак малка, но теоретично те могат да заменят няколко чифта обувки, което ги превръща в сравнително икономични.



Освен това жените могат да забравят за препълнените чанти, от които иначе ще се нуждаят, за да приберат допълнителен чифт обувки, пише БГНЕС.

* Candice Cabe

Подари си за празниците...