Автор
Woman.bg

Нова мода? Емили Ратайковски се снима с космати мишници (СНИМКА)

Отива си лятото, идва есента, а с нея и нова тенденция: на косматите подмишници. Моделката Емили Ратайковски провокира феновете си, след като се пусна по натурално руно в профила си в Инстаграм. Фотосът събра над 2 милиона харесвания.


Когато през годините различни звездни дами са залагали на естественото окосмяване на подмишниците, всички ги оплюваха и не пестяха епитетите, за да изкажат отвращението си от решението им. Сега обаче коментарите под снимката на Емили са повече от ласкави. Феновете ѝ са във възторг.
„Правиш огромно нещо: използваш привилегията си да се бориш за индивидуалната свобода и да разрушаваш догмите за красота. Благодаря за това. Благодаря, че си много повече от изображение. Нуждаем се от повече подкрепа като тази.“ „Сега ми стана много любопитно как ще изглеждат моите мишници, ако не ги бръсна.“ „Емили, невероятна си. Толкова истинска и земна“, коментират почитателки на Ратайковски.


„Дайте на жените възможността да бъдат, каквито искат да са. Нека са многостранни, колкото могат. Написах есе за @harpersbazaarus за правото на избор на жените (Как да се обличат, какво да постват в социалните мрежи, да се бръснат или не.) Дами, правете каквото желаете,“ призова чаровната феминистка в профила си в социалната мрежа. Бившата сърфистка обожава да провокира.

Припомняме ви, че преди време Емили без свян захвърли сутиена. Красавицата знае как да разпали мъжката страст: с гладко или космато тяло.