Автор
Woman.bg

Нова звезда в модата: Фатих Осман стана „Дизайнер на годината“

Един от най-обещаващите дизайнери у нас - Фатих Осман спечели приза за „ Дизайнер на годината“ на светската церемония Lifestyle Awards, която се проведе в морския курорт Слънчев бряг. Най-младия български дизайнер бе един от победителите на вечерта и получи статуетка редом с известни лица от българския шоубизнес, сред които актьорът и режисьор Ники Илиев, репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева, миската Вероника Стефанова, тв лице Павел Владимиров и други.

21-годишният Фатих за по-малко от година успя да спечели симпатиите на куп родни знаменитости, които вече носят неговите дрехи, а сред тях блестят имената на аренби сензацията Тита, фолк певицата Лорена, актрисата и модел Деси Зидарова, тв репортерка от „Господари на ефира“ Ева Веселинова, моделката и тв водеща Велина Узунова, фолк звездата Илиян и много други.
Фатих предизвика истински фурор с дебютната си колекция „The Creation“, която бе представена с модно шоу през пролетта. Естетиката е ключовата дума за стила му, за който са характерни още: женственост, екстравагантност и красота. За него смисълът да прави мода е тя да докосва душата на хората. Дизайнерът е в трескава подготовка за новата колекция на своя моден бранд Faith In Fatih, която предстои да види бял свят тази есен.