Автор
Woman.bg

Новият календар на „Ивет Фешън“ за 2019 г. е вдъхновен от френското кино

Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите на календара си за 2019 г. на бутиково събитие в хотел "Intercontinental". Зашеметяващите модели поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

Шест от новите музи на „Ивет Фешън“ застанаха пред обектива на култовия фотограф Васил Германов, облечени в стила на Сандра Клинчева, а за грима и косата на моделите се погрижиха Елиза Попова и Парашкев Тодоров – Финчи. Кадрите са заснети както в студио, така и на различни локации в София. Тази година страниците на легендарния календар ще красят Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова.

Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил. Това е невероятно красиво творение и то ясно показва, че въпреки че това време е отминало, неговите символи са все още актуални и харесвани до днес“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

Тази година "Ивет Фешън" заедно с E&S Watches and Jewellry ще презентира новият си календар на модно парти в club Teatro на 19 декември. Луксозното тематично издание се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Агенцията ще събере най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии. Събитието ще бъде подгрявано от артисти от световна величина, румънския топ-диджей DJ Sava, поп звездата Шая Хансен и балет Nova. Всички гости на партито ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание.

Предстоящата 2019 г. ще бъде много специална за „Ивет Фешън“, тъй като агенцията ще отпразнува своят 25-годишен юбилей.


Модното парти се осъществява с подкрепата на: E&S Watches&Jewellery, Duni Royal Resort, KT International, VP Brands, Avendi, Moroccanoil, Corte Dilleto и ProConsult.


ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОДЕЛИТЕ ОТ КАЛЕНДАРА:


Александра Митева: Изгряващата звезда на Ивет Фешън с черти напомнящи топ моделът Адриана Лима. Александра вече работи изключително успешно в България, а съвсем скоро и извън страната. Интерес към нея проявяват едни от най-големите агенции по светам, някои, от които в Париж, Милано и Буенос Айрес.

Деси Савова:
Червенокосата Лолита е едно от най-популярните лица на българския моден небосклон. Лицето й гледа от реклами, множество модни фотосесии, каталози. Нейната запазена марка са огненочервени коси и нацупени устни. Красавицата от Костинброд вече прави първите си ангажименти извън България – в Париж, Милано, Лондон, Лисабон, Атина. Една от най-големите агенции в Америка DT Management сключи договор с Деси.

София Маджарова:
София с нейната уникална красота и ярка индивидуалност успява да впечатли агенции от Париж, Лондон, Барселона.. Тя прави дебюта си на седмицата на модата в Лондон. Снимала е и за английската Grazia. Безспорно най-интересните и великолепни лица на Ивет Фешън, София e висока 178см в оригинално лице и открояващи я татуировки по ръцете. София направи седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано. Работи за клиенти като Iceberg, Roberto Cavalli, Helmut Lang.

Таня Послийска:
Последната победителка от конкурса Ивет Фешън Топ Модел набира скорост в модните среди. Таня е на 19 години и вече мина през модните столици Милано, Париж, Лондон, Рим и взе участие в седмиците на модата там. Красавицата бе една от звездите в култовата лондонска марка Dаxx, а след това бе част и от каталога на бранда. Следващата дестинация заведе Таня в Париж, където тя имаше контракт с модна агенция Crystal.

Илона Александрова: Илона е само на 15 и е изцяло отдадена на училището, но през уикендите с удоволствие застава пред фотообективите на едни от най-известните фотографи в страната. Младата красавица обожава света на модата и мечтата й е един ден да работи като модел в Париж и Ню Йорк.