Няма нищо по-хубаво от малката черна рокля и кралица Летисия го доказа (снимки)

29 март 2023 | 16:16
12400
2
Getty Images/ Instagram
2

Испанската кралица Летисия облече шикозна черна рокля за откриването на IX Международен конгрес по испански език.

50-годишната кралска особа беше изключително елегантна, пристигайки заедно със съпруга си крал Фелипе VI в Гран Театро Фала в Кадис.

Шикозната рокля на Летисия бе с марка Hugo Boss и включваше мрежести детайли по деколтето и стилни ръкави с пискюли, които се спускаха върху ръцете ѝ.

Наскоро кралицата предизвика бурни коментари относно решението си да остави на показ посивелите си коси. Този път тя бе решила да оформи косата си в елегантен кок.


Двойката изглеждаше в приповдигнато настроение, докато присъстваше на конгреса, по време на който присъстващите беседваха върху “реалността на испанския език, неговото минало, настояще и бъдеще, под мотото “Испански език, разнородност и междукултурност. История и бъдеще“.
 


Още по темата

Коментари

2
  11 април 2023 | 00:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5600 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  01 април 2023 | 09:18 отговор
 

Дъщерята здрасти здрасти и на мен ми

 

Добави Коментар