Автор
Woman.bg

Обичате барока в модата? Трябва да видите тази колекция!

Не е тайна за никого, че на всеки няколко години модните тенденции се променят - вчерашното ретро днес е вече тренд. Познатите стилове се надграждат, за да бъдат актуални, интересни и екстравагантни. Всеки припознава себе си в нещо ново, но и в същото време донякъде познато. Жабо, буфан ръкав, пола със 7/8 дължина и панталон с висока талия- това са само малка част от всички тези елементи в модата, които се преобразуват с времето.

В миналото жените са нямали свободата да изглеждат както пожелаят - панталонът е бил типично мъжко облекло, а късата коса е била признак на нисък социален статус. Днес живеем във време, в което можем да изразяваме себе си, както намерим за добре, без задръжки, без забрани, a облеклото е най-емблематичния начин за това.

"В стремежа си да поддържаме безупречния стил на дамите, ние от екипа на Сliché създадохме нова колекция с леки препратки към вечния барок.

Сред тях са елегантни кройки допълнени със закачливо жабо.

Плътни тежки елементи, съчетани с ефирни материи.

Лъскави екстравагантни текстури, декорирани с къдри за разкош.

Ефектно топло букле, оформено със стил.

И стилни линии декорирани с блясък.

Някои модели са в лимитирани серии, а новата ни колекция е директна препратка към истинската жена - елегантна, неустоима, величествена, секси.", издават от екипа на Сliché. Цялата колекция можете да видите освен онлайн и в новоткрития магазин на бранда в София Ринг Мол.

(в материала има продуктово позициониране)