Днес обръщаме поглед към онези модели обувки, които задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка уважаваща себе си дама. Те са класиката, която години наред не излиза от мода, и оръжието, което ще ви помогне да завършите със стил всяка своя визия.

Класически черни обувки на ток

Истината е, че те пасват идеално на всеки облик - както на бизнес костюм, така и на мини рокля, та дори и на дънки в комбинация със секси потниче или риза. Затова си заслужава да отделите по-голяма сума за качествени черни токчета, защото те са си инвестиция в добрия външен вид.

Сандали на ток

Тези обувки са не само удобни, но и красиви. Също така са аксесоар, който идеално допълва всеки един пролетно-летен тоалет.

Пантофки

Тези обувки са прекрасно намигване към класическия рокабили стил. Освен с пленителен ретро привкус този вид обувки се откроява със закачлива нотка и носи със себе си едно усещане за лекота, приятно време и добро настроение. Още по-добре изглеждат в съчетание с ефирна рокличка с флорални мотиви.

View post on Instagram
 

Ботуши на ток

През есента и зимата един чифт ботушите на висок ток са повече от задължители. Независимо дали предпочитате модели с дължина под или над коляното, те ще защитят краката ви от студа, а в комбинация с подходящо палто ще ви помогнат да изглеждате изискано и едновременно с това секси.

View post on Instagram
 

Боти

Можете да ги носите в съчетание с деним, пола, панталон и дори с рокля. Прекрасни са за междинните сезони, като определено ги препоръчваме за есента.

View post on Instagram
 

Мокасини

Те излъчват елегантност и класа и са идеалния избор за обувка през есенния сезон. Стилни и приковаващи погледа, мокасините ще допълнят перфектно офис тоалета ви.

View post on Instagram