Автор
Woman.bg

Опит за рекорд: С над 3 метрова плитка стилистът Петя Цветкова отбеляза 20 години професионална дейност

В навечерието на 14-и февруари, приятели и колеги станаха част от празника, отброяващ първите 20 от фризьорската кариера на Петя. За прекрасната магьосница, числото 2 се оказва не най-слабата оценка, а напротив. Магическата му сила и дава заряд и увереност. Тя най-добре разбира, че успехът е закодиран в звездите и числата, за това освен прическа, клиентите й почти винаги си тръгват и с астрологични напътствия.



В уютната обстановка на столичния клуб EXE да уважат Петя Цветкова се събраха много гости, които са били нейни клиенти през годините. Чаровната Гери Дончева за пореден път се появи в целия си блясък на сцената, като водещ на празничното събитие. Вечерта започна с прекрасен музикален поздрав към Цветкова и нейните гости, от звездата на Стар Академи, Вяра. Думите на Андрей Николов и букетът цветя, развълнуваха всички. Емоционалният заряд в залата се увеличи, когато водещата Гери Дончева слезе от сцената, за да даде думата на гости и клиенти. “От 20 години съм клиент на Петя. Тя е забавна и бъбрива и никога не е скучно в салона й. Тя е човекът, благодарение на който през годините съм се видяла в 10 различни цвята на косата си.” - сподели Юлия. Нели, която се оказа най-дългогодишната й клиентка, каза че за нея са немислими “фризьорските изневери.” След всички тези мили думи, на сцената се появи самата Петя Цветкова. Тя не скри вълнението си и благодари на всички, които през годините са я подкрепяли. Сама си “призна”, че е доста разговорлива, но пък това е най-прекият път към всеки. Отговори и на предизвикателството на водещата като поздрави своите приятели и гости с песента „За старата любов”.



“Време е за шоу!” И то наистина остави всички без дъх. Прекрасни модели изпълниха сцената на клуб EXE, а талантът на фризьорката беше безспорен. Атрактивни и сложни прически, класика преплетена с авангардизъм, това е най-малкото, което можем да кажем за вдъхновяващите й умения. “Черешката на тортата” беше бяло – черната триметрова плитка сплетена от косите на прекрасните модели, а самата Мис София 2019, Кристина Пламенова, стана част от звездния спектакъл. Още от древни времена битката между доброто и злото е вълнувала хората. Днес силата на Ин и Ян, бе вдъхновение за хармоничен сплит. С това амбициозно начинание, Петя си проправя път за рекорд за оформянето на най-дългата плитка. Желанието на стилистката е да покаже, че не всичко в живота е черно и бяло и когато те се обединят, светът се изпълва с добро. В ролята на режисьор и хореограф, отново се изяви Иво Кръстев. След цялата тази красота, елегантност и стил, на рожден ден, като на рожден ден – дойде време за тортата, подарък от Юлия и Ася Панджерови. Под блясъка на фойерверки, Петя заедно с екипа си - Надя Ангелова, Кристиян Петров, Мария Иванова, Славена Халачева, Ирена Петрова, Марина Андреева, приемаха поздравления и огромни букети.